Van vrijdag 13 oktober t/m woensdag 18 oktober 2017 vinden in Sittard weer de Oktoberfeesten plaats, het grootste Oktoberfeest van Nederland en omstreken.

Op vrijdag 13 oktober 2017 zal om 19.00 uur de Oktoberparade door Sittard trekken. Aansluitend aan deze parade zullen de Zithaler Musikanten vanaf 20.30 uur een spetterend optreden verzorgen in Café Ich en Dich op de Markt te Sittard. Heb je dus geen kaarten voor een van de paviljoens op het Oktoberfeest-terrein aan de Haspelsestraat, kom dan gezellig naar ons optreden luisteren en kom al helemaal in de stemming van de Oktoberfeesten.

Op zaterdag 14 oktober 2017 zullen de Zithaler Musikanten van 15.00 – 18.30 uur een optreden verzorgen in Café De Hollande op de Markt te Sittard. Ook hier zullen we weer voor de nodige stemming zorgen.

Op maandag 16 oktober 2017 zullen de Zithaler Musikanten van 17.00 – 20.00 uur (aansluitend aan Rimpelpop) een optreden verzorgen in Café Schtad Zitterd. Ook hier zullen we weer een spetterend optreden verzorgen.

Tijdens al onze optredens kunt u ook onze nieuwe banner, met daarop ons nieuwe logo, komen bewonderen. Dit prachtige logo is een ontwerp van Sittardenaar Marc Webers van Studio Marq. Het is wederom een prachtig ontwerp dat hij uit zijn hoge hoed heeft weten te toveren.  Kom dus naar een van onze optredens om onze nieuwe banner te bewonderen en te genieten van onze klanken, waardoor je gegarandeerd in Oktoberfeest-stemming komt !

Oh ja, al onze optredens zijn gratis toegankelijk!! 👍